Openingstijden:


Voorschoolse opvang:
Elke schooldag biedt BSO Kids Pleasure ook voorschoolse opvang aan op de van Rijckevorselschool voor de kinderen van de van Rijckevorselschool en op de Jozefschool voor de kinderen van de Jozefschool. De kinderen kunnen bij de van Rijckevorselschool binnen lopen van 07:30 tot 08:00. Deze voorschoolse opvang duurt tot de eerste schoolbel. Deze gaat om 08:30. Bij de Jozefschool kunnen de kinderen binnen lopen van 07:30 tot 08:30. Deze voorschoolse opvang duurt tot 08:45.

Een veilige en gezellige plek:
Na school en in de vakanties/adv/studiedagenopvang kunnen de kinderen op een veilige en gezellige plek spelen. In de vakanties/adv/studiedagenopvang is BSO Kids Pleasure geopend van 07.30 uur tot 18.00 uur en tevens op de extra vrije middagen van 12.00 tot 18.00 uur. De kinderen worden bij de basisschool opgehaald en gaan dan onder begeleiding van een pedagogisch medewerker lopend naar de buitenschoolse opvang BSO Kids Pleasure.

Tijdens schoolvakanties:
Tijdens schoolvakanties is BSO Kids Pleasure geopend van maandag t/m vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur. De dagindeling in schoolvakanties is anders dan de dagindeling op schooldagen. De kinderen zijn dan de gehele dag aanwezig. Een door ons gekozen thema loopt als een rode draad door alle vakantieactiviteiten. Voorbeelden van BSO vakantieactiviteiten zijn: kinderkoken, kinderkunst maken, oefenen voor een voorstelling en allerlei andere leuke workshops. Tijdens de vakanties en op schoolvrije middagen wordt er tussen de middag gegeten. Deze broodmaaltijd wordt door ons verzorgd.

Vrije dagen/Adv/Studiedagen:
Er is een mogelijkheid van opvang voor extra vrije middagen van 12.00 uur tot 18.00 uur, en vrije dagen/adv/studiedagen van 07.30 tot 18.00 uur. U moet dit uiterlijk een week van te voren reserveren of u kunt deze dagen in u contract oplaten nemen.

Flexibele opvang:
U kunt onverwachts werken of u moet iets onverwachts ondernemen zonder de aanwezigheid van uw kind. Op zo'n moment is het mogelijk om gebruik te maken van flexibele opvang. U reserveert deze vorm van opvang per uur. Zodra u weet wanneer en hoelang u hier gebruik van wilt maken, neemt u contact op met Kimberly Montfoort. Zij reserveert de door u gevraagde datum en tijd.